Over Cindy

Over Cindy

‘’Er gebeurt al meer dan je zelf denkt.’’

Cindy Koopsen is het gezicht achter Simpel en Duidelijk. Na haar opleiding heeft zij een master in Public and non-profit Management gedaan aan de TIAS School for Business and Society. Ze heeft Simpel en Duidelijk in 2010 opgericht en gedurende haar carrière gewerkt met veel verschillende stichtingen, verenigingen, maatschappelijke organisaties en brancheverenigingen. Daarnaast heeft ze ook gewerkt met diverse trainings- en adviesbureaus.

Cindy heeft een hart voor vrijwilligers en zet zich daarom graag in voor organisaties die met vrijwilligers werken, met als doel vrijwilligers langer en gelukkiger betrokken te houden. Hier hebben zowel de organisatie als de vrijwilliger ontzettend veel baat bij!

Daarnaast is Cindy auteur van het boek ‘Vrijwilligers centraal’ waarin ze uitlegt hoe je op een meer bedrijfsmatige en duurzame manier met vrijwilligers samenwerkt, waardoor vrijwilligers langer actief blijven binnen een organisatie.

Cindy kan onder meer helpen bij de transitie van de traditionele manier waarop met vrijwilligers wordt gewerkt, naar een toekomstbestendige manier van werken en bij het uitvoeren van casestudy’s en participatief actieonderzoek. Ook is zij in te zetten voor lezingen, bijvoorbeeld over vrijwilligerswerk van de toekomst en hoe je dat vormgeeft.

Wil je meer weten over Cindy en wat ze op dit moment allemaal doet? Volg haar dan via LinkedIn.

Benieuwd wat Cindy voor jouw organisatie kan betekenen en of er een wederzijdse klik is? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.